You are here: Home
Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η Han Α.Ε. αποτελεί ιστορική συνέχεια της Β. Χανδρινός & Υιοί Ο.Ε. που ιδρύθηκε από τον Βασίλειο Χανδρινό το 1989. Με κύρια χαρακτηριστικά μας την ευελιξία, την ανταγωνιστικότητα, την συνέπεια και πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας, για περισσότερα από τριάντα χρόνια αγωνιζόμαστε υπεύθυνα, να διατηρήσουμε ζωντανή αλλά και σε υψηλά επίπεδα την Ελληνική παραγωγή.

Περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Han Α.Ε. είναι πιστοποιημένο από τον φορέα DQS, σύμφωνο με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 13485:2016 για τις διαδικασίες παραγωγής, όπως επίσης και με τις νομικές απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/1348/04 για την διακίνηση Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. Η εταιρεία μας διαθέτει άδεια δυνατότητας παραγωγής και κυκλοφορίας των ειδών της από τον ΕΟΦ και φυσικά CE για όλα τα παραγόμενα είδη της και τα εμπορεύματα που προσφέρει στην Ελληνική αγορά. 

Περισσότερα

ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


BOSOTHERM FLEX (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ)

Εύχρηστο και εύκαμπτο ηλεκτρονικό θερμόμετρο. Αδιάβροχο 100%, μας δίνει ακριβές αποτέλεσμα μέτρησης σε (10) δέκα δευτερόλεπτα. Με ηχητικό σήμα για την ολοκλήρωση της μέτρησης και επιχρυσωμένη άκρη επαφής. Η τελευταία μέτρηση διατηρείται στη μνήμη μέχρι την επόμενη. Διατίθεται σε βολική διαφανή θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς.

Κωδικός: Β5210021

Χρήση: Για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 13,00€


NURSE STETHOSCOPE (ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ)

Στηθοσκόπιο νοσοκόμας-νοσοκόμου

Κωδικός: Β7250100

Χρήση: Ιατρική, Νοσοκομειακή και για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 21,00€


BOSOTHERM MEDICAL (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΙΟΥ)

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο αυτιού. Μας δίνει αποτέλεσμα μέτρησης σε (1) ένα μόνο δευτερόλεπτο. Με ηχητικό σήμα για την έναρξη αλλά και την ολοκλήρωση της μέτρησης και alarm σε περίπτωση πυρετού. Κατάλληλο ακόμα και για την μέτρηση της θερμοκρασίας επιφανειών. Η τελευταία μέτρηση διατηρείται στη μνήμη μέχρι την επόμενη. Διατίθεται σε κομψή θήκη προστασίας μαζί με την μπαταρία του και 20 ανταλλακτικά (προστατευτικά καλύμματα της επιφανείας που τοποθετούνται στο αυτί).

Κωδικός: Β5210021

Χρήση: Για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 42,00€


BOSO MEDILIFE S (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ)

Η καινοτόμος και οικονομική λύση για την μέτρηση της αρτηριακής πίεσης από τον καρπό. Φουσκώνει και ξεφουσκώνει γρήγορα και εύκολα, ανάλογα με τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης του ασθενούς. Προσφέρει επιπλέον ένδειξη μέσης τιμής διαδοχικών μετρήσεων για καλύτερο έλεγχο της πίεσης. Διαθέτει μνήμη για 30 μετρήσεις και δυνατότητα παρουσίασης προφίλ περιόδου 14 ημερών (συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω μετρήσεις), καθώς και ένδειξη για την ύπαρξη καρδιακής αρρυθμίας. Η αξιολόγηση της πίεσης γίνεται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο που επιτυγχάνει εύκολη και αυτόματη καταγραφή της πίεσης σε καρπούς με περιφέρεια 13,5 - 21,5 εκατοστά. Έχει μεγάλη οθόνη, τριών βασικών ενδείξεων και παρέχεται με μπαταρίες, θήκη μεταφοράς και κάρτα καταγραφής των μετρήσεων. Κλείνει αυτόματα σε περίπτωση μη χρήσης για εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει διακριθεί με τη σφραγίδα ποιότητας της Γερμανικής Εταιρείας Υπέρτασης.

Κωδικός: Β4520143

Χρήση: Για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 55,00€

BOSOGRAMM 4000 (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ)

Ηλεκτρονικός ζυγός με υψηλό σχεδιασμό και αισθητική. Διαθέτει μεγάλη πλατφόρμα για μέγιστη ζύγιση 150 κιλών και ηλεκτρόδια από ανοξείδωτο ατσάλι. Εκτός από το σωματικό βάρος, έχει επίσης τη δυνατότητα, αποθήκευσης ατομικών ρυθμίσεων για 10 διαφορετικούς χρήστες (άνω των 10 ετών), επιλογής σωματικού τύπου από 5 βασικούς και στην συνέχεια του υπολογισμού, λίπους, μυϊκής μάζας και νερού στο ανθρώπινο σώμα. Ένα μοντέρνο όργανο μέτρησης για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Κωδικός: Β970102

Χρήση: Για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 68,00€


BOSO MEDICUS UNO (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ)

Το εύχρηστο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Φουσκώνει και απελευθερώνει τον αέρα ανάλογα με τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης του ασθενούς. Διαθέτει στάνταρ περιχειρίδα για περιφέρεια βραχίονα από 22-32 εκατοστά αλλά προσφέρεται και με universal (22-42 εκ) ή XL (32-48 εκ) περιχειρίδα. Έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης καρδιακής αρρυθμίας και διαθέτει μνήμη της τελευταίας μέτρησης. Έχει μεγάλη οθόνη, τριών βασικών ενδείξεων, κάρτα καταγραφής των μετρήσεων και παρέχεται με μπαταρίες ενώ υπάρχει και η επιλογή σύνδεσης με μετασχηματιστή ρεύματος. Έχει διακριθεί με τη σφραγίδα ποιότητας της Γερμανικής Εταιρίας Υπέρτασης. Στη συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνεται στηθοσκόπιο.

Κωδικός: Β4510143

Χρήση: Για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 82,00€


BOSO CLASSIC (ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ)

Ένα κλασικό όργανο μέτρησης με σύγχρονο σχεδιασμό και κατασκευή. Το μανόμετρο διαμέτρου 60χιλ., είναι εφοδιασμένο με προστασία έναντι της υψηλής πίεσης καθώς και με μηχανισμό που δεν οξειδώνεται. Διαθέτει έναν ορατό σωλήνα παροχής αέρα που προσφέρει όμως όλα τα πλεονεκτήματα των δύο σωλήνων αφού είναι εξοπλισμένο με το μοναδικό σύστημα δύο σε ένα. Ιδιαίτερα ανθεκτικό τόσο στη χρήση του όσο και στην περίπτωση πτώσης του, λόγω της ειδικά μελετημένης κατασκευής και προστασίας του. Η μεγάλη και εργονομική βαλβίδα αέρος, επιτρέπει την γρήγορη παροχή και απελευθέρωσή του, κάνοντας την διαδικασία μέτρησης της πίεσης μια απλή και γρήγορη υπόθεση. Ο υψηλής αισθητικής σχεδιασμός του πιεσόμετρου, με τα χρώματα του χρωμίου και του ανθρακίτη να κυριαρχούν, χαρίζουν στο classic φινέτσα και κομψή εμφάνιση. Στη συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνεται στηθοσκόπιο.

Κωδικός: Β0470111

Χρήση: Ιατρική και Νοσοκομειακή

Τιμή Τεμαχίου: 81,00€


BOSOSCOPE CARDIO (ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ)

Εξαιρετικής ακουστικής καρδιολογικό στηθοσκόπιο με διπλό κώδωνα από ανοξείδωτο χάλυβα. Η διπλή μεμβράνη που διαθέτει, διαμέτρου 4,4 εκατοστών, αυξάνει την ευαισθησία του κώδωνα διαμέτρου 3,2 εκατοστών της άλλης πλευράς. Επίσης επιτρέπει την εναλλαγή από υψηλές σε χαμηλές συχνότητες χωρίς πρόβλημα. Η άλλη πλευρά προορίζεται για χρήση σε ιδιαίτερα αδύνατους ασθενείς, παιδιά ή για ακρόαση καρωτίδων και περιοχών γύρω από δεμένα τραύματα. Το στηθοσκόπιο έχει ειδικά διαμορφωμένο χείλος που δεν παγώνει τον εξεταζόμενο λόγω της προστατευτικής του στεφάνης. Οι ελιές προσφέρουν άνεση και καθιστούν το συγκεκριμένο στηθοσκόπιο εκτός από άριστο και ένα καθόλα εύχρηστο επιστημονικό εργαλείο. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνεται, ανταλλακτικό διάφραγμα, 2 σετ ελιές (κανονικές και πολύ μαλακές) και μια επιπλέον λαστιχένια στεφάνη μεμβράνης.

Κωδικός: Β7400100

Χρήση: Ιατρική και Νοσοκομειακή

Τιμή Τεμαχίου: 81,00€

BOSO MEDICUS CONTROL UNIVERSAL (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ)

Το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο που επιτυγχάνει αυτόματη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης στο βραχίονα με τον πλέον εύκολο και άνετο τρόπο χάρη στην ευφυΐα του. Φουσκώνει και απελευθερώνει τον αέρα ανάλογα με τα επίπεδα αρτηριακής πίεσης του ασθενούς. Προσφέρει επιπλέον ένδειξη μέσης τιμής διαδοχικών μετρήσεων για καλύτερο έλεγχο της πίεσης. Διαθέτει μνήμη για 30 μετρήσεις και δυνατότητα παρουσίασης προφίλ περιόδου 14 ημερών (συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω μετρήσεις), καθώς και ένδειξη για την ύπαρξη καρδιακής αρρυθμίας. Η αξιολόγηση της πίεσης γίνεται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Διαθέτει την universal περιχειρίδα για περιφέρεια βραχίονα 22-42 εκατοστά. Έχει μεγάλη οθόνη, τριών βασικών ενδείξεων και παρέχεται με μπαταρίες, θήκη μεταφοράς και κάρτα καταγραφής των μετρήσεων. Έχει διακριθεί με τη σφραγίδα ποιότητας της Γερμανικής Εταιρείας Υπέρτασης. Στη συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνεται στηθοσκόπιο.

Κωδικός: Β4610143

Χρήση: Για Ιδιώτες

Τιμή Τεμαχίου: 94,00€

BOSO MERCURIUS (ΥΔΡΑΡΓΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΠΡΑΤΣΟΥ)

Ένα σύγχρονο όργανο μέτρησης της πίεσης του αίματος σε κλασικό design. Μοιάζει με το υδραργυρικό πιεσόμετρο αλλά δεν περιέχει υδράργυρο. Είναι απόλυτα ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον. Διαθέτει κουμπί που επιτρέπει στο χρήστη του να επικεντρώσει την προσοχή του στους K-ήχους χωρίς να χρειάζεται η απομνημόνευση της συστολικής ή της διαστολικής πίεσης. Με την ολοκλήρωση της μέτρησης δίνεται αυτόματα ο αριθμός των παλμών. Είναι εύκολο στο χειρισμό, εύκολο στη χρήση και εύκολο στη μεταφορά. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται οι μπαταρίες. Στη συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνεται στηθοσκόπιο.

Κωδικός: Β3700101

Χρήση: Ιατρική και Νοσοκομειακή

Τιμή Τεμαχίου: 200,00€


 

Στις προσφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.
Δωρεάν έξοδα αποστολής

Powered by FRIKTORIA